Enorm aanbod in beddengoed     ✓   Veilig online betalen     ✓   Voor 12:00 besteld, morgen in huis*

Opbergboxspring - Space

Vanaf 2.649,99 Vanaf 699,99

Wissen

Informatie over Opbergboxspring - Space

De boxen en de opbergruimte

Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke comfort boxen van 30 cm hoog. En wat deze boxen zo bijzonder maakt, is de opbergruimte onder de matrassen. Normaal is dit een loze ruimte, maar deze boxspring is lekker multifunctioneel.

Door een uniek veermechanisme blijft de bovenkant goed openstaan. Het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik en zo heb jij in een handomdraai een zee van ruimte waar je van alles kwijt kunt. Denk bijvoorbeeld aan je beddengoed, kleding en schoenen. De opties zijn eindeloos!

Het matras

Het matras is gemaakt van bonell-veren met 200 bonell-veren per m². De bonell veer maakt aan de beide uiteinden een grotere cirkel dan in het midden, net als een zandloper. Hierdoor wordt de weerstand bij een zwaardere belasting hoger, dit zorgt ervoor dat het matras zich aanpast aan het gewicht van de gebruiker. Deze veren worden apart in vorm gebracht, zijn stugger dan pocketveren en zijn aan beide kanten afgedekt met diverse comfortlagen.

Het hoofdbord

De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 120 cm en een dikte van 10 cm.

Specificaties

Extra informatie

Kleur

Levertijd

10-15 werkdagen

Maat

, ,

Hoogte hoofdbord

Dikte hoofdbord

Poten

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie